kosárban
0 termék
Nemzeti Fejlesztési Terv
Ez a honlap az Európai Únió hozzájárulásával készült

Vásárlási feltételek

 

Tisztelt Vásárló!

Mielőtt megrendelését elküldené webáruháunkban, az alábbi feltételeket olvasása és elfogadása kötelező érvényű.

 

 

AZ ELADÓ ADATAI :

RIPCA Magyarország Kft. ( továbbiakban : eladó )

1149. Budapest, Mogyoródi út 32.

Cégjegyzékszám: 01-09-722790

Adószám: 13187367-2-42

Bankszámlaszám : 11716008-20199535

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 1149. Budapest, Mogyoródi út 32.

Telefonszám: 06-1-422-1456

Fax: 06-1-222-8248

 

 

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK :

 

A RIPCA Webáruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, és a rendeléssel egyidejűleg elfogadja jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelező jellegűnek ismeri el. ( továbbiakban : vevő ) A RIPCA Kft. nem megfelelő üzleti magatartásért, a fórumokban történő etikátlan magatartásért egyoldalúan felfüggesztheti, vagy törölheti a vevőt és megtagadhatja a kiszolgálását.

 

 

REGISZTRÁCIÓ : (a regisztrációról bővebben)

A regisztráció folyamán a vevőnek a mezőket kötelezően ki kell töltenie. Kitöltetlen, vagy rosszul beírt hiányos adatoknál a program figyelmezteti (piros kerettel jelöli) és javaslatot tesz a rosszul kitöltött mező javítására.

A korábban már regisztrált felhasználók ugyanazzal az azonosítóval léphetnek be és vásárolhatnak, mint amit az előzőekben már megadtak.

Bármely regisztrációt, amelyik téves, vagy nem valós adatot tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk. Az eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért. Az ebből eredő kár megtérítését azonban követelheti a hibás adatot megadó vevőtől.

 

 

RENDELÉS, SZÁLLÍTÁS FIZETÉSI MÓDOK : (a rendelésről bővebben)

A webáruházban történt rendeléssel a vevő kijelenti, hogy megismerte és elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével, a termék jellemzőivel és árával.

A Vevőnek kötelessége a kiszállítás tervezett időpontjára az átvételt és az esetleges készpénz fizetést (utánvét esetében) biztosítania. A szállító által megbízott futárszolgálat két alkalommal kísérli meg kiszállítani a csomagot. Esetleges sikertelen kézbesítés esetén értesítést hagy a következő kézbesítés időpontjáról. Amennyiben akkor sem tudja átadni a csomagot a kézbesítő, az visszaszállításra kerül az eladóhoz. 

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

 

SZÁLLÍTÁSSAL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS LEHETŐSÉGEK :

1. Szállítási díjak, értékhatárok :

   a,  kiszállítás kérése esetén: 1.500ft szállítási díj

   b, személyes átvétel üzletükben: nincs szállítási díj

 

2. Szállítási lehetőségek :

   a, futárszolgálattal

   b, személyesen üzletünkben

3. Fizetési módok :

   a, banki átutalás (11716008-20199535)

   b, utánvét

   c, készpénzben üzletünkben

Vevő a rendelés nyugtázása előtt választhat egy fizetési módot, melyhez a rendszer ajánl szállítási opciót a fenti szállítási díjak alapján.

 

 

ELÁLLÁSI JOG :

A vevőt a rendeléstől a 45/2014.-es kormányrendeletben meghatározottak szerint elállási jog illeti meg. Ezzel a joggal az árú átvételétől számított 14 munkanapon belül írásos nyilatkozattal élhet. Ebben az esetben eladó a kifizetett vételárat legkésőbb az áru beérkezése utáni (eredeti csomagolásban, az eredeti garanciális okmányokkal és számlával együtt) 14 napon belül visszatéríti. Amennyiben az árucikk sérült, az eladó kéri az áru nem rendeltetés szerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

A BEMUTATOTT TERMÉKEK :

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen a vevő.

A vételár, illetve a szállítási díj mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFA-t is, tehát bruttó átadási ár.

 

 

GARANCIA, SZAVATOSSÁG :

Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal.Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvben foglaltak az irányadóak, illetve az eladó által kiállított számla, mely egyben a 249/2004 számú Kormány Rendelet szerinti jótállási jegy. Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett. A webáruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben javítja, illetve cseréli ki, ha annak hibája bizonyítottan az eladó hibájából ered.

 

 

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA :

A RIPCA Webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Az eladó semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

1, az interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.

2, bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a RIPCA Webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

3, bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

4, bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.

5, bármely szoftver nem megfelelő működése.

6, bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

7, az eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen közvetett vagy közvetlen kárért, ami a RIPCA Webáruházhoz való csatlakozás miatt a vásárlónál következett be.

8, a vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

9, a vevő felelős a RIPCA Webáruházhoz való kapcsolódásáért és a RIPCA Webáruházban való vásárlásért.

10, az eladó nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az ő érdekkörében merül fel.

11, az eladó bármikor szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a RIPCA Webáruházban történt megjelenés időpontjától lép hatályba.

12, az eladó bármikor szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a RIPCA Webáruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és az eladó nem vonható felelősségre, ha így tesz.

13, bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás online megtalálható a RIPCA Webáruházban. Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

14, Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, az eladó szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult kifogást emelni a döntés ellen és kártérítést követelni.

 

 

SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE (SZ.A.K.) :

A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden vásárlónak joga van elérni és változtatni a belépési jelszaván, vagy törölni magát az áruházból. Ezzel a teljes megadott adatait megszünteti rendszerünkben, kivéve a (számviteli törvény szerint szabályzott) már megrendelt és kiállított számlán szereplő adatait.

Az eladó a vásárló adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében az ügyviteli rendszerében tárolja. Az eladó a regisztrációnál megadott e-mail címen a vevőt későbbiekben tájékoztathatja akcióiról és újdonságairól, mely kérhető és lemondható.

 

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK :

Az eladó által forgalmazott termékdíj köteles termékek, minden esetben az importőrtől származnak.

Az importőr a termékdíjat befizette, melyet bizonylatán igazol. Az áruk csomagolási termékdíja a a törvényben előírtak alapján befizetve.


 

 

MAGUNKRÓL . MÉDIA, KÉPGALÉRIA . Adatvédelmi tájékoztató .