kosárban
0 termék
Nemzeti Fejlesztési Terv
Ez a honlap az Európai Únió hozzájárulásával készült

Castrol biztonság és környezetvédelem

HSE SZABÁLYZAT

 
Mindenki, aki nálunk dolgozik, - tegye ezt akárhol -, felelős azért, hogy az egészséggel, biztonsággal és környezetvédelemmel (HSE) kapcsolatos ügyeket megfelelően kezelje. Sikeres üzletmenetünk szempontjából létfontosságú a HSE terén elért jó teljesítmény, valamint a nálunk dolgozók egészsége és biztonsága.
 

 


Valamennyi tevékenységünk során ügyelünk a következőkre:

 • Teljes mértékben betartunk minden törvényi kötelezettséget, és betartjuk vagy meghaladjuk ezeket az elvárásokat, bárhol is tevékenykedünk a világban.
 • Munkakörnyezetünk biztonságáról oly módon gondoskodunk, hogy megvédjük magunkat, vagyontárgyainkat, valamint tevékenységeinket a bűnözésből és ellenséges magatartásból eredő sérülések, veszteségek és károk elől.
 • Gondot fordítunk arra, hogy valamennyi alkalmazottunk megfelelő ismeretekkel rendelkezzen és megfelelő oktatásban részesüljön a HSE szabályzattal kapcsolatban. Tisztában vagyunk azzal, hogy tevékenységeink biztonságossága nem csupán a műszakilag megfelelő üzemektől és berendezésektől függ, hanem a hozzáértő emberektől és az aktív HSE kultúrától is, valamint hogy egy tevékenység sem lehet annyira fontos, hogy ne lehetne biztonságosan végezni.
 • Rendszeresen meggyőződünk afelől, hogy az érvényben lévő folyamatok eredményesen működnek. Noha a HSE teljesítményért a Castrol valamennyi alkalmazottja és vállalkozója felelős, a HSE-vel kapcsolatos veszélyek felismeréséért és kezeléséért a vezetőség felel.
 • Teljes mértékben részt veszünk a veszélyek azonosításában és a kockázatok felmérésében, az ellenőrző auditokban, valamint a HSE eredményekről szóló jelentések elkészítésében.
 • Megtartjuk a nyilvánosság tevékenységeink integritásába vetett bizalmát. Nyílt jelentést készítünk saját teljesítményünkről, és a vállalaton kívül álló személyekkel is konzultálunk annak érdekében, hogy jobban megértsük a tevékenységeinkkel összefüggő külső és belső, HSE-vel kapcsolatos kérdéseket.
 • Elvárjuk, hogy a nevünkben munkát végző valamennyi személy és szervezet tudatában legyen annak, hogy befolyásolhatja tevékenységeinket és hírnevünket, és hogy a mi normáink szerint kell tevékenykednie. Megbizonyosodunk afelől, hogy vállalkozóink és egyéb üzletfeleink irányítási rendszere teljes mértékben támogatja-e a HSE teljesítmény iránti elkötelezettségünket.


BIZTONSÁG ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM

 
 
MI A CASTROLNÁL A MOTOROLAJOKKAL SZEMBEN A LEHETŐ LEGMAGASABB ELVÁRÁSOKAT TÁMASZTJUK. EZÉRT FONTOS SZÁMUNKRA, HOGY MEGHALLGASSUK ÜGYFELEINK IGÉNYEIT ÉS REAGÁLJUNK AZOKRA, VALAMINT HOGY AZ EGÉSZSÉGÜGY, A BIZTONSÁG ÉS A KÖRNYEZETVÉDELEM SZÍNVONALÁNAK EMELÉSÉN DOLGOZZUNK.
 
 
 
 
 
 
Az az erőfeszítés, amelyet termékeink és eljárásaink biztonságába fektetünk, közvetlen hasznot hajt ügyfeleink, azok alkalmazottai, valamint azon közösségek számára, ahol ügyfeleink tevékenykednek.

Vállalati minőségünkben elköteleztük magunkat aziránt, hogy az egész világon betartsuk a környezetvédelmi törvényeket és előírásokat. Továbbra is mérsékelni fogjuk tevékenységünk környezetre és egészségre gyakorolt hatásait azáltal, hogy csökkentjük a hulladék, valamint a kibocsátott káros anyagok mennyiségét, továbbá hatékony energiafelhasználást valósítunk meg. Olyan, minőségi termékeket állítunk elő, amelyeket ügyfeleink biztonságosan felhasználhatnak.
A következő célokat tűztük magunk elé:
 • balesetmentesség
 • emberre ártalmas hatások kiküszöbölése
 • környezeti károk kizárása
  Az egyes termékeink biztonsági adatlapjaival kapcsolatos további tájékoztatásért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

  MAGUNKRÓL . MÉDIA, KÉPGALÉRIA . Adatvédelmi tájékoztató .