kosárban
0 termék
Nemzeti Fejlesztési Terv
Ez a honlap az Európai Únió hozzájárulásával készült

Castrol Termékfejlesztés

 
A Castrol Technology Centre, Pangbourne-ban, Nagy-Britanniában
 
 
Annak érdekében, hogy továbbra is nagy teljesítményű, fejlett technológiájú motorolajakat és kenőanyagokat fejleszthessünk, kutatási és termékfejlesztési tevékenységeinket világszerte saját laboratóriumainkban végezzük.
 
 
 

Globális műszaki fejlesztési központok

Globális KF központunk, ahol a világ számos pontján, többek között az Egyesült Államokban, Németországban és Indiában megtalálható műszaki fejlesztési központjainkban folyó munkát koordináljuk, a nagy-britanniai Pangbourne-ban található. Könnyű kitalálni, hogy - a munkához való partneri viszonyunkkal összhangban – kutatási létesítményeink szorosan együttműködnek a vezető gyártókkal, tudományos és műszaki központokkal, valamint egyetemekkel.

A technológiát a középpontba állítva olyan vezető termékeket állítunk elő, mint a Castrol Magnatec – ami a világ egyik legjobb, motorkopás elleni kenőanyaga -, vagy a dízelteherautók számára készült, kategóriájukban legjobb, üzemanyagtakarékos termékeket, például a Castrol Elixiont – az egyetlen olyan, nagy igénybevételre készült kenőanyagot, amely 4% üzemanyagmegtakarítást garantál felhasználója számára – és páratlan termékeket motorkerékpárok számára. Innovatív technológiánk jóvoltából kiemelkedő, világszínvonalú termékeket kínálhatunk a gyártók (OEM-ek) – köztük a BMW és a Volkswagen – részére.

A járműmotorok kenőanyagainak kutatásán és fejlesztésén kívül jelentős erőforrásokat fordítunk egyéb létfontosságú területek, például az erőátviteli alkalmazások, a tengeri szállítás, valamint az ipari szektor termékeinek fejlesztésére is.

Jobb az üzletnek... és a környezetnek is

Termékeink kiváló teljesítményt és magasabb fokú megbízhatóságot nyújtanak, miközben csökkentik felhasználóik működési költségeit. Ugyanakkor igen fontos számunkra a 'zöld program' is, ezért fejlesztőcsapataink továbbra is kutatják, miképpen lehet a kenőanyagokat környezetbarátabbá tenni a nagy teljesítmény megtartása mellett.

MAGUNKRÓL . MÉDIA, KÉPGALÉRIA . Adatvédelmi tájékoztató .