kosárban
0 termék
Nemzeti Fejlesztési Terv
Ez a honlap az Európai Únió hozzájárulásával készült

A Castrol üzleti partnerei

 

Együttműködés a közös siker érdekében
 
 
A VEZETŐ GYÁRTÓKKAL VALÓ PARTNERI KAPCSOLATAINK NEM KORLÁTOZÓDNAK AZ AUTÓIPARRA. A KOMATSU CSOPORTTAL IS GLOBÁLIS ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK VAN.
Üzleti stratégiánk létfontosságú és szerves része az, hogy partneri kapcsolatokat ápolunk a vezető gyártókkal, mind az autóiparban, mind pedig egyéb olyan szektorokban, amelyekben tevékenykedünk.

E partneri kapcsolatok célja az, hogy a jobb globális teljesítménynek és az általános költséghatékonyságnak köszönhetően mindkét szervezet részére előnyöket biztosítsunk. Ez végül ügyfeleink számára is előnyöket eredményez.

A BMW csoporttal ápolt hosszú távú, globális viszonyunk a két cég – melyek a világ legerősebb autómárkái közé tartoznak - hosszan tartó, sikeres együttműködése.

A vezető gyártókkal való partneri kapcsolataink nem korlátozódnak az autóiparra. A Komatsu csoporttal, a világ egyik első építési gépgyártójával szintén nemzetközi együttműködésük van.

A Jaguar Cars Ltd., a Land Rover, a Volvo Car Corporation és az Aston Martin világszerte stratégiai kenőanyagszállítójuknak választotta a Castrolt.

E globális partneri kapcsolatokon kívül országos, illetve regionális szinten számos egyéb, vezető autóipari gyártóval kötöttünk megállapodást.

MAGUNKRÓL . MÉDIA, KÉPGALÉRIA . Adatvédelmi tájékoztató .