kosárban
0 termék
Nemzeti Fejlesztési Terv
Ez a honlap az Európai Únió hozzájárulásával készült

A Castrol és a BMW

 
A BMW világszerte több, mint 3 500 kereskedője számára a Castrol kenőanyagokat ajánlja
A két cég az értékesítés után nyújtott szolgáltatások terén is együttműködik, ily módon növelve a BMW-kereskedők szolgáltatásainak hatékonyságát. Az ügyfél szemszögéből nézve pedig a BMW-vel kötött megállapodásunk jóvoltából az értékesítés utáni még jobb ügyfélgondozás jelent előnyt

 

Autósport

A Castrol együttműködik a BMW Williams Forma-1 csapattal, valamint számos egyéb autóversenyen, így versenyautók, rallyautók és motorkerékpárok részére rendezett eseményeken is jelen van, köztük a híres Párizs-Dakar Rallyn is. Műszaki segítséget nyújtunk a versenypályán és a teszteken, és valamennyi kenőanyagok mi szállítjuk a BMW Williams Forma-1 csapat részére.

Kutatás és fejlesztés

A Castrol elkötelezetten működik együtt a BMW-vel, kenőanyagtechnológiája felhasználásával tökéletesítve az új modellek teljesítményét. Ez az egész világon számos előnyt jelent a BMW tulajdonosok számára.

Gyártás

A Castrol Industrial a BMW csoport műszaki partnere a BMW csoport gyártóüzemeinek nyújtott termékek és szolgáltatások terén. Ez műszaki folyadékkezelési megoldások kifejlesztését, valamint a járműgyártási technikák tökéletesítését és a környezet terhelésének csökkenését eredményezi. Motorolajainkat és kenőanyagainkat a BMW hivatalosan ajánlja.

Első feltöltés

A BMW hivatalosan ajánlja motorolajainkat és kenőanyagainkat valamennyi autójához és motorkerékpárjához. Ezek a járművek Castrol motor- és hajtóműolajokkal feltöltve kerülnek ki a gyártósorról.

Értékesítés után

A BMW csoport különböző anyagaiban, felhasználói kézikönyveiben, valamint marketingkommunikációja során, továbbá járművei motorblokkján a Castrolt ajánlja. Nagy örömünkre szolgál, hogy a BMW csoport valamennyi járműve számára ajánlott olajként a Castrol-t választotta.

MAGUNKRÓL . MÉDIA, KÉPGALÉRIA . Adatvédelmi tájékoztató .