kosárban
0 termék
Nemzeti Fejlesztési Terv
Ez a honlap az Európai Únió hozzájárulásával készült

A Castrol minden területen a fejlődést szolgálja, legyen szó akár az emberekről, az üzletről, a termékekről vagy akár a szolgáltatásokról. 

A Castrol világszerte elismert vezető kenőanyagspecialista Legtöbben ugyan úgy gondolják, szaktudásunkat csak a személygépjármű és motorkerékpár kenőanyagok fejlesztésénél kamatoztatjuk, ám a Castrol számos egyéb, kevésbé közismert területen is jelen van, melyek akár közvetlenül is hathatnak mindennapi életünkre. Ilyen területek például a gáz -és elektromos energia előállítás, közúti szállítmányozás, építkezések során használt munkagépek, hűtéstechnika, fém- és műanyagipar, tengerészet.

Több, mint 100 éves szakmai tapasztalat

Szaktudásunk és több, mint 100 év tapasztalata révén készen állunk a különböző fogyasztói igények kielégítésére. A több, mint egy évszázados kemény munkának és a magas teljesítmény melletti elkötelezettségnek köszönhetően piacvezetők vagyunk a világ számos országában, a kiélezett versenyhelyzet ellenére is. Sokkal tartozunk vállalatunk alapítójának Charles ’Cheers’ Wakefield-nek, aki több, mint 100 éve fektette le a Castrol filozófiájának alapköveit.

Értékeink mélyen a történelmünkben gyökereznek

A Castrol teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy mindkét fél kölcsönös előnyökhöz jusson - ez áll sikerünk középpontjában. Ahhoz, hogy ezt elérjük, négy fő pontot tartunk szem előtt:

  • Technológiai vezető pozíció
  • Kölcsönös haszon
  • Szenvedélyesség
  • Magasabb teljesítmény elérése

Castrol mint technológiai vezető

Kutatás és fejlesztés – ez a magas teljesítményszintű, csúcsminőségű termékeink laboratóriumi előállításának alapja.. Pangbourne-ben, az Egyesült Királyság területén található a
Castrol Technológiai Centrum, mely a K+F globális központjaként Németországtól kezdve egészen Indiáig bezárólag koordinálja a fejlesztési munkákat.
 

<< vissza

tovább >>

MAGUNKRÓL . MÉDIA, KÉPGALÉRIA . Adatvédelmi tájékoztató .